Hyr en minishettis

Våra två minishettisar Daisy och Dagny finns för uthyrning. Prova på att ha en egen ponny. Du kan hyra en ponny under en period eller en fast dag i veckan.
Daisy och Dagny
Daisy och Dagny

Daisy är 12 år och mamma till Dagny som är 4 år. De är korsningsponnys ca 86 cm i mankhöjd och klassas som "mini". Perfekta att rida och sköta för de små barnen. Båda ponnysarna är enkla i all hantering, sociala och orädda med ett positivt lynne. Inga sjukdomar eller fång, fullt friska och regelbundet vaccinerade, verkade, avmaskade och behandlade tänder.

 

Daisy
Brunt sto. Daisy har lite typsikt ponnyhumör mot nya personer och kräver en bestämd/hästvan förälder. Att rida på är hon kanon, lunkar på i alla lägen med ro. Travar lugnt och fint på beställning. Totalt trafiksäker och inte rädd för något. Daisy är även en superfin körponny och drar en vuxen och två små barn i vår rockard. Köra är nog det bästa hon vet, då ökar hon gärna farten och barnen jublar!

Dagny

Skäck sto. Dagny är en genomsnäll ponny utan olater. Hon är supersnäll att rida på, tuffar på aningens mer än sin mamma då hon fortfarande är en unghäst. Ibland kan hon hoppa till lite för ett snabbt fordon som skvätter vatten när det regnar men är annars en ovanligt cool och tålmodig ponny för sin ålder. Inkörning är påbörjad. Båda ponnysarna kan dra snowracers på ängarna på vintern, något alla barn älskar.

Uthyrning

Då tiden just nu brister för oss att hinna med ponnysarna tillräckligt hyr vi ut dem periodvis eller för en fast dag i veckan. Du kan få hyra en eller båda och ha dem hemma i ditt stall eller ha kvar dem i lösdriften hos oss men ändå ha dem som dina egna ponnys. Daisy och Dagny har aldrig varit åtskilda men det brukar inte vara några problem efter några dagar med nya kompisar i hagen.


Grundpriset för att hyra en ponny är 200 kr/månad, då har du möjlighet att rida och sköta en dag/vecka. I övrigt enligt överenskommelse. Vill du hyra en längre period eller fler dagar kontakta oss för pris.

Kontakt 
Jenny Andhill 0706-821354

© 2018 Stall Dämmet - Islandshästar i Landvetter.

Hemsidan är producerad av and marketing. 

  • Följ oss på Facebook!